Thursday, May 14, 2009

akhirnya dpt gak


Puas mencari cable nie kat jalan pasar semalam... siap kena simbah hujan lagi tak jumpa jumpa gak... ari nie cargas ke low yatt... pergh masuk jer sri komputer terus jumpa itu cable.... tapi alahai pendek giler... nak tak kena kena beli extension cable dia... pastu gatai poket g beli cable audio sekali... time nak balik eh eh DVD R kena beli nie byk file kat opis dah lama tak backup... so cargas angkut 100 keping punya... claim opis pedehal kan

tapi masa nak balik tersinggah kat kedai yg jual mac book.... adus sudah terpikat sama mac book yg rega RM3600 lak... uhhhh kalau apply loan opis best nie... hahahaha... dilema toi

posted by alongarts @ 3:18 PM  

3 Comments:

  • At 12:16 PM , Anonymous dbins said...

    akhirnya dapat gak... aku letak komen... mueheheheh...

     
  • At 2:40 PM , Anonymous buns said...

    macbook apa kelas... beli la iphoneeengggggg

     
  • At 2:40 PM , Anonymous buns said...

    macbook apa kelas... beli la iphoneeengggggg

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home