Tuesday, March 24, 2009

mati pucuk

Posted by Picasa

posted by alongarts @ 2:29 PM   0 Comments

Posted by Picasa

posted by alongarts @ 2:17 PM   0 Comments

Posted by Picasa

posted by alongarts @ 2:14 PM   0 Comments

Posted by Picasa

posted by alongarts @ 2:11 PM   0 Comments

Posted by Picasa

posted by alongarts @ 2:08 PM   0 Comments

Posted by Picasa

posted by alongarts @ 2:04 PM   0 Comments

moto rasmi aku kat kampung :P

Posted by Picasa

posted by alongarts @ 12:45 PM   0 Comments

Posted by Picasa

posted by alongarts @ 12:30 PM   0 Comments

mari menyanyi

Posted by Picasa

posted by alongarts @ 12:27 PM   0 Comments


ayam serama bapak aku baru-baru nie telah dikebas orang...

Posted by Picasa

posted by alongarts @ 12:23 PM   1 Comments

Posted by Picasa

posted by alongarts @ 12:18 PM   0 Comments

Posted by Picasa

posted by alongarts @ 12:13 PM   0 Comments

sekodeng


ini aku amik masa kat dusun mak aku kat bukit pinang...
dia malu tu ekor dia panjang..
Posted by Picasa

posted by alongarts @ 12:00 PM   0 Comments

mesin padi


masa sekolah rendah aku suka sgt lukis gambo mesin padi nie...
bapak aku pon pernah memilikinya tapi kena kencing ngan partner dia..
akhirnya bapak aku beli tractor ngan kubota dan buat bisnes sendiri...
alhamdulillah... berjaya gak bapak aku walaupun ramai yang dengki...


posted by alongarts @ 11:54 AM   0 Comments

Pemusnah Burung



menangkap burung dengan cara memukat di bendang... pasang pagi amik hasil pada waktu petang...

posted by alongarts @ 11:06 AM   0 Comments

Pembakaran Terbuka



Pembakaran jerami adalah perkara biasa dikampungku...
terpaksa beb...

posted by alongarts @ 10:51 AM   0 Comments

Monday, March 23, 2009

jom balik ari dah nak maghrib

Posted by Picasa

posted by alongarts @ 5:16 PM   0 Comments

Thursday, March 12, 2009

Sambutan Maulidur Rasul 2


mcm mcm aksi korang yer... paling best suhaimi la... mcm dok layan lagu Negaraku la pulak


boss mana mana p pon nak miting.... adussss sib baik tarak pokok
Posted by Picasa

posted by alongarts @ 11:31 PM   0 Comments

Flickr Pro Account

You have a Flickr Pro Account. It expires on 27th January, 2012.
sebelum nie aku bayar lebih RM80 utk renew setiap tahun... tapi kali nie aku cuma bayar RM50 utk 2 tahun.... yehaaaaaa

posted by alongarts @ 9:22 PM   0 Comments

Tuesday, March 10, 2009

Sambutan Maulidur Rasul

 
Posted by Picasa


Bukan selalu org amik gambaq aku... thanx to MR AZAD

posted by alongarts @ 5:17 PM   0 Comments

Sunday, March 08, 2009

Persiapan Perarakan Mulidur Rasul 1430

 

Besok syarikat aku akan menghantar seramai 50 orang bagi Perarakan Sempena Maulidur Rasul di Dataran Merdeka, Kuala Lumpur
Posted by Picasa

posted by alongarts @ 2:14 PM   0 Comments

Saturday, March 07, 2009

dah balik rumah

 

alhamdulillah dah kluar wad thari tadi... adik adam mcm qada tidoq ja... maklumla kat hospital 4 jam sekali kena sedut gas... balik rumah terus layan tidoooo... nak shoot dekat dekat takut bunyi shutter kacau lak...
Posted by Picasa

posted by alongarts @ 9:04 PM   0 Comments

Friday, March 06, 2009

alongarts jr warded 2

 
 
 
Posted by Picasa

posted by alongarts @ 11:54 AM   0 Comments

Thursday, March 05, 2009

alongarts jr warded

 
Posted by Picasa

posted by alongarts @ 6:04 PM   0 Comments

Demam

 
Posted by Picasa

posted by alongarts @ 8:34 AM   0 Comments

Wednesday, March 04, 2009

Deputy MD

 

dia dah tak pedulik apa dah... sambil cek fail sambil melayan enpon...
so sapa sapa nak jadi boss kena la kerja kuat cam tu yer... tak gitu boss..
ehem ehem... bonus lebih yer boss
Posted by Picasa

posted by alongarts @ 11:36 AM   0 Comments